Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2





Dagen efter
kom tidigt
de första solstrålarna
flåsade i nacken

nästa dag ska jag
ducka för den och låta den
komma över mej
innan jag flyter bort
under vågorna

försvann i nattens mörker
med fyrarnas ängsliga ljuspelare
sökandes efter mänskligt liv






Prosa av Lars Gullberg
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 17:23



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
"med fyrarnas ängsliga ljuspelare"

Berör!
2016-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Läsvärt, som i en bok.
2016-06-14

    ej medlem längre
Fin dikt har du fått till med en enastående tredje strof.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg