Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3





jag hör en röst
men det bor ingen där
jag undrar

står kvar länge utanför
kikar in genom fönstret

minns min barndom
ser bilder flimra förbi
jag hör rösten allt tydligare
och märker att det är jag själv
som springer där inne
och letar efter dej

du går här i stilla mak
runt i cirklar
i en ständig pågående
väg mot slutet

jag ser mej runt omkring
ser allt vi drömt
går försiktigt bort från glaset
lämnar dej där nu




Prosa av Lars Gullberg
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-14 17:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mycket bra!
2016-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Hur är fortsättningen, en god författare slutar i och för sig när läsaren undrar just det, 'hur gick det sedan', men nog har du väl mera på lager...?
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg