Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att överleva sin dotter


Fur Elise


Hon blev ensam kvar

I det stora huset vid sjön

Talar bara när hon vidrör

Skärvor av minnen

Eldar i kakelugnar

Men värme uteblir

Vaknar på nätterna

Hör "Fur Elise"

Från vardagsrummet

Är det hennes döda dottern som spelar

Eller är det vinden och vågorna

Som sörjer

Staden som sörjer

Sin läkare

Som räddade många liv

Men inte sitt eget




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-14 20:09



Bookmark and Share


    Ingrid11
oj
2016-08-25

    Sefarge VIP
Skänker levande minnesbilder.
Tack!
:)

2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska