Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penelope

Dina dagar Penelope

Röda myror

Bärande på ryggen

Den stora tyngden

Av väntan

Dina nätter Penelope

Drömlösa vävnader

Ingenmansland

Din värld Penelope

En öken

Orkanen har sopat bort

Alla vägar till oasen

Din värld Penelope

Hån och skratt

Penelope sirenerna står i blom

Och du bara väntar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-14 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska