Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är oförstörbar


Du har gått dig trött

Din själ irrar i labyrinter

Söker den stora vägen

Mörkret är stum och dövt

Låt dig inte fångas

Kryp igenom ljusets galler

Du är oförstörbar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 332 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-06-14 20:32



Bookmark and Share


  Roger Franzén Nilsson
vacker, hoppfull
2016-10-20

  Jeremiel
Förmedlar en stark livsvilja!
2016-06-19

    ej medlem längre
Ljuset i tunneln leder oss hela vägen hem! Hoppet!
2016-06-18

  mare VIP
Hoppfull text!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska