Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud i blått arbetsställ


Gud i blått arbetsställ

Kommer inte ner

För att reparera världen

Du får göra jobbet själv

Ditt hjärta utan ankare

Försörjer sig med knapp nöd

På sin dagliga ranson

För många drömmare

För lite drömmar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 532 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-06-14 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till en TANKVÄRD text...

Men jag tror Gud avvaktar sin motståndares misstag och sedan
skrider till verket enligt texten i
Uppenbarelseboken.

Läs gärna Upp. 21:3-4 (det blir en härlig tid för Dig, och mig, och ALLA)
2016-12-11

  M M Mannheim VIP
Han finns nog alltid fast vi inte alltid ser Honom. Han ingriper nog när vi behöver Honom. Men allt går inte att förklara.
2016-07-13

  Karina"Kia"
Livets svåraste fråga..
vart är han..när hjälpen bäst behöver han....

Han sänder ledstjärnor som vi alla inte kan se..tyvärr..
2016-07-13

  peter schenling VIP
klockren, det är ju vi drömmande poeter som gör vårt bästa, jag har både blåställ, stridsyxa och befrielsearmén ARA, som hjälpmedel !
2016-07-02

    Sefarge VIP
Himmlans bra!
Betänkligt skriftat
:)
2016-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Han har kommit ner en gång.

2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska