Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vänner med dåliga vanor

Bästa vänner med dåliga vanor
Och dimmig blick över sensommargator
På fest är enda stället jag trivs
Med ingen annan slänger jag hellre bort mitt liv
Bästa vänner med dåliga vanor
Bland radhuskorridorer, rutschkanor
Där helgerna luktade gräs och sprit
Och jag insåg att sorgen du bar på var min

Vi är lika sönder du och jag
Samma hunger, samma spritglas
På samma plats har hjärtat gått av
Vi två i samma trasiga vardag

Bästa vänner med dåliga vanor
Solen går ner över midnattsgator
Om vi dövar det länge kanske känslan tar slut
Jag lovar att allt känns bättre när vi drar ut




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-14 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen