Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt?

Den som står med sorg upp till knäna 

orkar inte läsa något tungt?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-05 21:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen sant.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP