Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad du egentligen vet


Med andra ögon.

Meningen med livet,
skapar du själv.

När änglaskimmer lyser,
av välbehag du ryser.

Var inte rädd,
var förberedd.

Kura under ängels vingar,
själen läker, själen leker.

Du är krus,
fyllt av ljus.

Sök ditt vita moln,
möta, bota, tanka ljus.

Lev för varandra,
känslosamma.

Alltid när du ber,
ängel ser, ängel ler.

Först är förlåtelsen,
störst är kärleken.









Fri vers (Fri form) av Jeremiel
Läst 539 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-16 10:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint
2019-04-05

  KattenKin VIP
Så fint. :)
2016-08-10

    ej medlem längre
Bokmärker! Den ger tröst
2016-06-20

    ej medlem längre
Underbart recept förlåtelsen,störst är kärleken!
2016-06-18

  Karina"Kia"
Vackert och som ett recept ;)

att med ett ljusare tänk och levat liv...så kommer kärleken och dess förståelse...

Bra skaldat!
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiel
Jeremiel