Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fegisar dör många



Fegisar dör många
gånger innan deras död
riven med hämnd ed
att kollidera med löften
arkivering bitar av metall
för att göra nycklar
som låser upp människors önskningar ,
vanliga människor rökning
vattenpipor i skymningen .

vi alla har en fackla "
med Orchids volang fransar
utan en vulva
där en upprepning
gärningsmannen skulle kunna leva .
på nästa änkan
häckningsplatsen för malaria
utbrott eller att lokalisera
de boplatser av vilda fladdermöss ,
med tårgas flykting
och fylld med desperat
asylsökande.

Det är ambitiöst ,
men det är också skit
allt som systrar immured i slott
och
duetter
och rytmen inte är linkade av
en obruten
falskeligen anklagad för
sexuella övergrepp och
en mörk berättelse om svartsjuka

alla honungsfärgade hus
och lövträd
Det var allt om gags
Liksom skaparna av flygplan !,
Moran systrarna förstå
att om du skriver en enorm
antal one-liners
Det spelar ingen roll om
udda man misslyckas med att landa

Carlos Ac liberal

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 306 gånger
Publicerad 2016-06-15 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor