Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Såg en hand i din
kände en hand i min
något ströks över kinden
var det du eller vinden

Åren ger och åren tar
som äpplen i en korg
ingen vet riktigt hur många det finns kvar

Njuter av stunden just nu
men visst var det du




Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 376 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-06-15 08:13



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Var det du eller blott vinden ...
Där finns lycka i båda :)
2016-11-15

  aol
Så vemodsvackert hjärtevärmande skaldat vännen,
2016-07-11

  Kozo
Varats olidliga lätthet...
2016-06-22

  Carl Mikael Fäldt
Oerhört fint skaldat!

Skulle vilja säga så mycket mer om din text-men det skulle ta för mycket av det utrymme vi har som kommentatorer;)
2016-06-15

  Nils-Robert
Mycket vacker dikt.
2016-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra text.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt