Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går frihet hand i hand med ensamhet?


Frihet


Du vill ha frihet
frihet för att leka
med andras känslor
frihet att såra
som du vill



frihet från kärlek

frihet från ansvar


Njut din frihet
spela ditt spel
men du ska aldrig
få såra mig igen




Fri vers av Harriette
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-15 09:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra där!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette