Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssång



Jag lyssnar
när du sjunger

dina kärlekssånger

så vackra toner
och så ljuva ord

men de är alla
skrivna till

andra kvinnor

Jag lyssnar
en aning sorgsen

tänker på dem
som fick dina ord

och din kärlek




Fri vers av Harriette
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-15 09:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
de borde ju varit riktade mot dig

väl framförd känsla
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette