Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar?

Du finns i mina drömmar

och mina drömmar är jag?

alltså finns du inuti mig

när jag drömmer dig?

 

är livet en dröm eller

är livet bara ett liv ?

kan man skapa sitt liv

genom att drömma om det?

ja drömma om sitt liv 

som blir det man drömt om?

 

Du finns i mina drömmar

och mina drömmar är jag?

alltså finns du inuti mig

när jag drömmer dig?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-15 18:31



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin tanke
som jag gillar
tror nog att man kan drömma
om sitt liv och det slår in
2016-06-16

  M M Mannheim VIP
I sina drömmar kan jag gömma många som ingen annan känner till. Fin text!
2016-06-15

  WyS VIP
Vacker tanke o dröm!
2016-06-15

  M:tin
Jag gillar din filosofi Nina!!!!!!
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP