Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidigt givande


Mina vackra blomster lånar
mina apostlahästar

trippar in i växthuset
känner trygghet
när regnet närmar sig

står stolta och rakryggade
och förlitar sig på
att jag förser dem med
något drickbart
när så behövs.

Som tack skänker de
ögongodis,
medicin för
trasiga själar
och gröna fingrar.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-15 20:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När man ger så får man så mycket mer igen...fin text...
2016-06-18

  Ingrid Trolle
Underbart Alva!
skönt att du är
tillbaka och ger
oss dina blommande
dikter igen.
2016-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Att pyssla om sina växter ger lön för mödan!
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP