Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Damtidningar ger ALDRIG upp Damtidningar ger ALDRIG upp sin sanning så...


Har Ni Hört Gott Folk?! Här Ska Ni Få Höra!



De hål som
knarkslagna
bebor utan
elektricitet eller


kyssar
som öde hemman
i det våta
utomhuset
som du med jag och


det oändliga
inomet
är
nästa stora gräns
utomet förankrar
i inomet utan slut


till sist så
snorar idiotjim förtvivlat:


"Fast du...
sluta gör de slagna illa
just du
bara sluta slå
henne/honom
genomhyggliga
fina du...
använder
rentav jesus
som vapen
du använder
jesus som vapen
sluta slå
sluta
SLUTA!"





©2008-2014jimbjörklund




Fri vers (Modernistisk dikt) av jimrsbjorklund
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund