Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter jag pratat med ett äldre par om livet och tid som varit..


As The time go

det fanns en tid

för länge länge sen

som bara försvan 

i en era som man saknar idag

 

man bara minns då

man tittar på gamla foton

av den äldre tidens vänner

och inser att dom inte

finns längre

 

Ungdommens glans dagar har

bytts till

ålderdommens höst

 

där mellan är det som ett par

minuter

fast det gått flera liv i 

en evighet.

 

Men här befinner vi oss i nuet

så vi bör ju göra det bästa av det

och ta en dag i sänder

 

det kommer alltid flera eror

våra, deras eller doms.

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-24 18:54



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Joo... Livet går vidare här på Jorden o
minnena flödar rikligt... men det är bara som det ska... Jordelivet är ju ändå bara en parentes i Evighetens oändliga spel... Vår kärna, vår själ, lever vidare alltid o många av oss kommer att återvända till Jorden många gånger, tills vi är fullärda!
DÅ får vi frihet o njuta vårt otium i Evighet! Härligt!

Tack för Din fina resumé och sköna nostalgiska touch!
2016-12-01

  Ingrid Trolle
En fin välskriven
filosofisk dikt
2016-12-01

  Jack_iX
Det gäller se tillbaka på sin era med glädje o förstå o se framtiden an utan att glömma leva i nuet !

Tankfullt o inspirerande skrivet får en att stanna upp ett ögonblick o tänka !
2016-12-01

  Lars Hedlin
Bra och intressant :)
2016-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker det är trevligt att prata minnen med andra...man lär sig så mycket, även om sig själv...fint skrivet och jag gillar bilden...
2016-11-27

    ej medlem längre
Fint och filosofiskt vännen! kramar
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP