Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg


Träffar du på en djävul,
stark och full av charm -
förblindas ej av lust och längtan;
ty svek ligger i hans natur.

Träffar du på en ängel,
vacker och harmlös -
förblindas ej av kärlek och tillit;
ty han är en Ärlighetens man,
och drar sig inte för att såra.

Träffar du på en människa,
med unika drag och egna brister -
var på din vakt;
ty de båda har ett hem i honom med.




Fri vers av Arnella
Läst 702 gånger
Publicerad 2006-05-08 00:20



Bookmark and Share


  Destino
Exakt så, bra skrivet...
2012-03-09

  Rozhan
Vad fint skrivet... Vi är alla en blandning av lite gott & lite ont
2006-10-25

  The Outro
Kanon!
Livet lämnar vissa människor visare än andra.
2006-09-23

  Who's Alone ?
Riktigt bra, bara en fråga.... What about us ?
2006-07-16

    victor apocalypticern
Arnellas bästa.....
2006-05-16

  ForeignFragments
mycket exakt. bravo
2006-05-15

    pseudopoet
FUCKING SPOT ON
2006-05-15

  Bex
Bravo!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella