Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittert

Det som en gång var

Det som en gång skulle bli

Men som en dag inte blev

Inte heller nästa dag




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 04:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra om livets ombytlighet.
2016-06-16

    Sefarge VIP
Det bidde något annat
(kanske bättre än
någon tumme)
Klurörnigt skriftat
:)
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP