Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack alla Ni!

Stort tack för att Ni kommenterat och applåderat.
mina två senaste dikter.
Det känns underbart att få sådan respons
efter att ha "legat i träda" under en längre tid.
Alva




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alltid trevligt att läsa dina dikter...
2016-06-18

  Ingrid Trolle
Kära du!
Äntligen är du
tillbaka och vi
välkomnar dig alla
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP