Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I går fick min katt gå över till andra sidan, hon var den sista av mina katter och det var svårt. Hon var född på gården av mamma Ronja som gick över förra året. Efter att ha haft fyra katter så är det väldigt tyst och tomt nu. Saknar er kram/ Matte


Mitt lilla Spöke.

Man vet inte när det kommer

men det kommer

det vet man

minns dagen jag hämtade

din mamma

arton år sen nu

en liten dunboll

med bus

precis som du

i går hade du så ont

så jag visste att nu hade

dagen kommit

i dag är det så stilla här

första dagen på mycket länge

som ingen katt bor på gården

jag hoppas du har träffat

de andra

de som gick före

Smulan, Ronja, Rufus

Vila i frid Spöket

Vila frid alla mina katter

♥ ♥ ♥ ♥




Fri vers av Skogsfen.
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 11:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag förstår att det känns tomt, har varit med om det själv...en fin minnesdikt som rör upp känslor...
2016-06-18

  Ljusletaren
Nämen vad hör jag!!!!
R.I.P "Spöket"
/kram och massor av ljus
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.