Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenbad

- Rosenbads säkerhet är dålig.

- Ja, de släpper ju in Löfven.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 507 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-06-16 15:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Var nog osäkert redan innan Löfvens tid och finns mycket mer fulare fiskar än han
2016-07-11

    ej medlem längre
Det är nog dåligt med kontrollen.;)
2016-06-21

  Angel of love
Ja finns visst nå kryphål :)
2016-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns nog sprickor både här och där, som allt möjligt kan slinka igenom...speciellt nu när det blåser så dant...:-))
2016-06-18

  Anya VIP
Jaa de verkar släppa in kleti och pleti... Undra om jag blir insläppt??? Och författaren???
2016-06-17

  överlevaren VIP
BRA ordat!
2016-06-17

  anits VIP
Fyndigt och bra skaldat!
2016-06-17

  Federico Romano
Håller med Larz..
2016-06-16

  Ingrid Trolle
Makalöst! :) Skönt att
du är så otroligt fyndig
så att vi får skratta :-)
2016-06-16

  Gunnel Eriksson VIP
Svenska är ett förunderligt språk, men
vi som har det som modersmål förstår
fyndigheten. Du är bra på språkligheter.
2016-06-16

  M.Eta
Ja, rosor och blader, jag tror jag får spader!
2016-06-16

  Solstrale VIP
Ja träda för de mindre ädla....
2016-06-16

    ej medlem längre
Fyndigt!
2016-06-16

  louisegirl
Synd att inte lö(f)ven blåste bort istället ;)
Fyndigt bra!
2016-06-16

  Karina"Kia"
Nu är du ute på djupt vatten
Är du ute och seglar..
Här blåser det en Rosenbads-aktionsvind.
Ett badhus från 1680-talet...där går inte vem som helst in,om så det är Löfven som vi blåste in....

Detta är ett skyddsobjekt:..Jihaaa!
Ett stenkast från riksdagshuset ..mm..så är det..

Två män och två kvinnor..har varit och klättrat:)
Kanske du tycker mina ord är som ett vattenfall....eller?!

Du rapporterar ifrån Nyhetsviken...bra så vi inte bor vid bottenviken...

Lysande..Lysande
Stående Applåd..och busvisslingar..stamp inne på din sida med båda fötterna<3
2016-06-16

  Per Drysén
Jättefyndigt. Du hittar verkligen orden rätt.
2016-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på denna typen av texter!
2016-06-16

  lila fjäderblomman VIP
Haha!
2016-06-16

    ej medlem längre
Haha! En lek med homografer? (ord som stavas likadant men har olika betydelse)?
2016-06-16

  Maria Sundelin VIP
Och låter det storma i korridorerna
2016-06-16

  Larz Gustafsson VIP
För att inte tala om Åkesson.
2016-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, usch ja!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck