Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människors val och vilja.


Barn av ljus och mörker

Barn av ljus och mörker
i dig finns allt som ett val

vilket slår rot i ditt sinne
ur vilket spirar din själ?

barn av ljus och av mörker
jag hoppas du vill mig väl...




Fri vers av Nem
Läst 716 gånger
Publicerad 2006-05-08 01:34



Bookmark and Share


  The Stargazer
Fint, jag var tvungen att läsa om och fundera lite för att greppa innehållet, men det var det värt. Det lilla rimmet var ett plus.
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem