Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, längtan, drömmar, verklighet, \"oförlåtligt är att underlåta\". Ett liv i väntan, vid fönstret, utanför din dörr, att se in men aldrig vara inne. Utanförskap.


En iakttagelse

Det var hon du alltid drömde om
Det var hon i verkligheten

borde hon inte vara vän och ljuv?
hon, eterisk, men icke…
plump och robust

Kunde du få den bilden till verklighet
att förena med dina drömmar?

vi förstod att du tvekade, väntade
drömde dig bort i matkön

vi såg hur du längtade, tvekade
och du såg men blev aldrig sedd.


Du drömde så mycket

och talade aldrig med henne…




Fri vers av Nem
Läst 665 gånger
Publicerad 2006-05-08 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem