Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Enkelt vill man ha det

Besinna att Herren är Gud,
han har gjort oss och vi är Hans,
hans folk, fåren i hans hjord.

Psalm 100:3.

Och någon, sa att vi skulle vara tacksamma, och vi är hans folk.
Alldeles riktigt, förenklat sett, och enkelt vill man ha det.




Bunden vers av Mim
Läst 144 gånger
Publicerad 2016-06-17 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim