Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälsarkransen

Bön,
Suck,
eller Bara finns där.

Tre sätt att se på saken.
Kanske Tre Kronor, i Andemeningen.
Och meningen stannar upp.
Stanna upp!

Hur ser du på saken?
Plötsligt fanns det bara två sken!




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger
Publicerad 2016-06-17 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim