Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsråd, en röd tråd.

Det regnar, Det går att ta en promenad.
När tålamodet tryter, spela minigolf.
Kanske cyklar du till minigolfen, eller så går du.

När bilarnas ljud, inte längre är sus. Avlägsna dig ifrån grannens hem, och tid.
Han bor närmre vägen, än dig.
Eller ta en enkel promenad.
Gör livet enkelt.
Lev i detta nu, eller framtiden.
Men smilgroparna, smilfinkarna uppåt.
Låt ditt hjärta fröjdas.

Du fann, en bok, nästan lika bra som bibeln, den måste du ha, lägg den på önskelistan, din PERSONLIGA. Stryk under livsväsen, talesätt, eller vad som berör ditt hjärta.
Och möten hos Jehovas vittnen, inte benen på ryggen. Tisdagar, det är så du vill att livet ska va`.
Söndagar, mer som livet är, men givetvis finns propaganda med i bilden, avskilj propaganda ifrån sanningen. Vad tror du?

Tankar, och liv, kan nog en dag, mötas i gemenskap. Hos dig själv!
Det finns bara två ord att leva efter, kanske är det Ledord; Jag VILL, Jag KAN.
Och yttre omständigheter, kan också Vilja, Kan också Kunna, det behöver inte ha ett samband, och det behöver inte bli flummigt, men det Kan det också bli, Lev enkelt.

Och Ock, vetenskapen blev också till.
Många parametrar, att ta hänsyn till.
Bli nu inte snurrig, av livets karusell.
Bli inte som, ja , personen har ett namn, någon, som du känner.




Bunden vers av Mim
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-06-17 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim