Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Rasmus Seebach - Engel


I

 

I en stjärnklar natthimmel ser jag dig

bland alla andra stjärnor

för längtan är ditt namn

 

du som bär mitt namn som jag bär ditt

i mitt hjärtas sal viskar jag dig    

mitt mirakel är du

 

och känslorna du sänder...

väcker mitt jag

det innersta i mig ...   min själ

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-06-20 16:33



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ditt vackra Du och en längtan med ett namn som miraklet ger i känslor

njutvackert så man blir salig när man läser<3
2016-06-25

    Birgersdotter VIP
Vackert ..som alltid när du skriver!
2016-06-21

  M M Mannheim VIP
Längtansfulla rader och visar på känslor mellan de två.
2016-06-20

  Fem hjärtan VIP
Skimrande vacker poesi!
2016-06-20

  Alysse VIP
Vackraste själ
så fint skrivet
2016-06-20

  M:tin
Så innerligt berörande ord!!!!!!
2016-06-20

  Johan Bergstjärna VIP
Strålande.
2016-06-20

    Dan Myrbeck
Vackra o fina ord!
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP