Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljgatan




Vår i fönstret.
Gatan utanför heter
Liljekonvaljgatan.

Jag bor
på den,

mitt emot arenan
där poeterna
ska stiga upp
på estraden

Nej, den doftar inte Liljekonvalj,
och jag ser inga poeter heller.
Den är endast uppdiktad.

jag klär mej i svart
om dagen,

sover alltid naken
om natten.

blommor vet jag ingenting om




Prosa av Lars Gullberg
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-18 06:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker så mycket om den här. Den har verkligen nåt visst. Förstår så väl att du blir inspirerad av en gata med ett så vackert namn.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg