Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaragddrycken





Vita sandstränder,
kakel, snäckor, bar hals,

smaragddrycken sval,
läppjar,

rider bort på en kamel.
hör ett språk man ej förstår,
vill stanna där länge

Aspuddens måsar skriker som vanligt
tappar upp ett hett bad, rostar två mackor, kliar mej på ryggen
älskling var var det för dag i går

brevbäraren kommer med tidningen
ett nytt nummer med samma innehåll




Prosa av Lars Gullberg
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-18 07:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!! Smaragddrycken skulle jag vilja smaka på.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg