Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver aldrig någonsin någon sömn





Natt igen
över trasig väg.

Sätter sej en stund
med benen i kors och blunder,
tänker sej bort.

inväntar vägarbetarna,
änglarna,

runtom sover träden tungt,
hör motorsågarna på håll

här kommer ingenting
att växa

måste nickat till
runtom går hissarna, rulltrapporna
behöver aldrig någonsin
någon sömn




Prosa av Lars Gullberg
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-19 09:46



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
lite humor i den här som jag uppfattar den, fint
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg