Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev långt blev trött krympte eller växte vet inte.


Tre haiku och något annat

månens mörka ögon
lyser i mig rovdjursvitt
skriver dig en rad

andas ut kastanj
du blad och syltfläckars träd
taggar syns nu

axlarna i gråt
följa gräs och backen upp
plymers stolta tröst


bröstet höjer sig
litet hav i korgen här

undrar om vi finns
undrar om ens mörkret är vårt eget

regnets sidenval
går på darriga ben över slätten




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-18 10:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fina haikusar var för sig, och ännu vackrare tillsammans.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP