Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppa sin verklighet

Det är obegripligt

hur lätt saker

råka falla till golvet

Och då är det begripligt

att en äldre man

är glad över

att det finns

ett så fint redskap

som griptången

att gripa tag i




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-18 10:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nog är det konstigt! Har jag ryggont, faller det mesta i golvet.
2016-06-18

    Sefarge VIP
Begripligt
Skriftat!
;)
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP