Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulerade människor håller på att inse att de är lurade

Lögnen är så lortig så grotesk så hemsk
den skyr inga medel för att manipulera
vilseleda människor in på farliga vägar
allför många är så grundlurade & nämner
man sanningen om saker & ting så tror
en del att man som person är alldeles ding!
lögnens rötter sitter djupt i mångas inre rum
en del vill inte inse tro eller förstå sanningen
ty hjärntvättningen har gjort stora skador
positivt är att den inte har gjort det på alla
över hela världen reser sig folk upp mot lögnen
de har insett hur den vilslett dem & fått nog!
bakom fasader under ytor händer mycket
mer & mer avslöjas fruktansvärda berättelser
pennan skulle kunna skriva spalt efter spalt
evil people finns det massor på vår jord
det är märkligt tyst efter väldigt många
både kändisar politiker elitens olika folk
vi går helt klart från mörker till ljus
sanningen arbetar dag som natt
den vill kommer att segra över all lögn
som manipulerat en hel värld!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 13:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-11-10

  Thylacine
Ja, lögnen manipulationen och hjärntvättningen är enorm liksom ondskan bakom den.
Men visst kommer ljuset segra tillslut.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP