Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kommer glömma dig

Darling,
alla vet att ingen är som du
och du förtjänar alla dikter i världen
men man kan inte skriva kärlekspoesi om sig själv




Fri vers av artaug
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-18 12:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför inte? Muhammad Ali baserade sin karriär på självsäkra uttalanden.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug