Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bok i en skog långt borta


Du vet jag talade om väggen
Den övergivna väggen i ett hav av växtlighet

Som en gåta från forntiden står den där
min vägg

och jag förstår att jag inte kan bortse från den
Att min vägg också är vår vägg
Att det kanske är just den som knyter oss samman


Jag vill ta din hand och återvända just dit
På ängen där våra liv smälte samman


Där vill jag sakta smeka din skuldra en sista gång
Följa din linje mot avgrunden

Läsa inskriptionerna vi etsade i barken på den stora boken


Ingen annanstans än just där
kan våra vägar skiljas







Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-18 12:58



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
du påminner mig vikten av att ta avsked på ett meningsfullt sätt - fint skrivet!
2016-06-18

  Eva Langrath VIP
Tycker om den låga kärleksfulla tonen och förnimmer ett stråk av avsked
2016-06-18

    ej medlem längre
fint om kärlek... är det sant ni ristade i boken om er kärlek? trodde det bara förekom i skämtteckningar.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken