Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rättvisa.

 

Förväntade mig inget

fick allt

minns andra dagar då jag

förväntade mig allt

men fick inget

livet är nyckfullt

men rättvist

på något vis

Vist

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 694 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-18 16:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockvist
2016-06-30

  Annaemi VIP
Ett blått hjärta blir alltså två ??
Ha, det kunde man ju ha förstått!
Annaemi
2016-06-23

  Annaemi VIP
Så är det nog ofta
Läs gärna min version om Rättvisan
inspirerad av dig!
?? Annaemi
2016-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det brukar jämna ut sig till slut...fina tankar...
2016-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Finns inget för en får en skriv hem om det, det vill säga göra själv och då kan ju skrivat vara en väg att gå
2016-06-18

    ej medlem längre
En dikt fylld av livsklokhet.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.