Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Papa Franciskus gjorde fantastiska tillkännagivandet i torsdags "Laetitia Amoris". VOID (har ingen rättslig kraft eller giltighet. null: en kontraktet återges void. (blank tomt)


"De flesta äktenskap är VOID, It is not what it seems to be.

 https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1977402

 

 

  "De flesta äktenskap är VOID"(nulla) sade Papa påven Franciskus.

- Okonventionella hans uttalanden lyckades påven att överraska dem igen trogna katoliker. '' dem vet inte vad de säger, eftersom de har en annan kultur.

De (...) har goodwill, men inte medvetande, "Francis återkallade flera gånger redan möjligt ogiltighet förklarad av äktenskap minskade med social konvention som personlig konsekvent gjort på ett förhastat sätt, utan förberedelser, till den unga kvinnan är gravid eller en önskan att bära en vit brudklänning eller medborgarskap och kunglighet behandling.

"De flesta av sakramentala äktenskap är ogiltigt, eftersom unga människor säger" ja "till livet, men de vet inte vad det betyder" så ser man unga paret efter en tid alltmera ensam i den sociala offentligheten.

Skenet bedrar.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-06-18 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela den romersk-katolska kyrkan är VOID. Motsatsen till "valid".
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP