Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite kärlek. Bilden är lånad ifrån Google.


Tusen år

Jag har älskat dig i tusen år

och jag skall älska dig i tusenden till.

 

Även när jag krypigt ur skuggorna

för att världen skall kunna se

då jag bränns av det starka soljuset

och jag dras tillbaks av kedjor som är fast

i mina hälsenor med krok ifrån valfångar

harpuner och jag dras ner ifrån trappor som

endast går neråt och mina naglar knäcks

på den glatta marmorn, men kämpar starkt

vidare, ty jag SKALL ta mig till ditt hjärta.

 

Jag kommer att känna igen din röst bland änglar

även om du viskar

 

Våra hjärtan kommer för alltid att vara synkroniserade

med varandra, och dom skall eka i all oändlighet

och stanna kvar i minnets skrift för att alltid

finnas där och kunna plockas fram vid behov

för att kunna leva.

 

Blir jag nånsin blind behöver jag bara att erindra mig

din doft och din form för att känna igen.. det räcker för mig

 

Om jag inte kunde tala eller ge ifrån mig ett ljud

så räcker det med att våra ögon möts på djupet

då är våra själar i skön diskussion  med varandra..

högljut.

 

Om jag då var döv skulle jag med mitt inre

minnas det där ekot vi sparat på så länge

och som förtäljer att du älskar mig och jag älskar dig

 

Vi kan älska varandra till döds nu.

 

Det räcker för mig.

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 890 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-18 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark och berörande text! Sparar den!
Talar om så mycket...uthållighet i allt
2016-06-29

  sulimaa
Väldigt starkt skrivet min vän! Berörande
2016-06-20

  Angel of love
En så vacker och fin text. Sparar den!
2016-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Man får aldrig ge sig, vare sig det gäller kärlek eller något annat...fint skrivet...
2016-06-19

  Bo Himmelsbåge
Mycket starkt mättad kärleksdikt till Din älskade...!
Hoppas att hon förstår kraften i Din Kärlek o kommet Dig till mötes...!
Gillas!
2016-06-18

  lillstrumpa
Vackert!
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP