Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga våren

Våren kan luras.
Genom fönstret ser våren ut som sommaren.

Det är varmt.
Det är soligt.
Himlen är blå och människor är ute.
Men det är allt annat än sommaren.
Det är soligt, men det är inte varmt.




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-18 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sommaren börjar den 1 juni. Slutar den sista augusti. Vintern börjar den 1 december. Slutar den sista februari. Så ser jag det.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp