Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogin

spräng mig som en atombomb
så jag lämnar efter mig spår

spår av hat
ångest
och bitterhet

det är så jag vill bli ihågkommen

inte som den sköra orkidé
som inte överlever mer än en vecka utan omsorg

Stäng av mig!






Fri vers av Marmorera
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-18 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera