Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut



Du pressar
dina andetag tills lungorna sprängs
och regnet faller som silverpärlor,

förvandlar de j till oigenkännlighet
bara pölar vatten och fukt,

håret glansigt stripigt okammat och grått,
redan innan kvällen,

jag vet, som att stå där vid korvmojjen och vänta,

vad väntar man på
inte vet jag men jag vet färgen




Prosa av Lars Gullberg
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-19 09:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sak med korvmojar är att den dag de inte står där, för att ett hus som är bredare, längre och högre tar dess plats är i kommande. Men en text går ju att läsa i alla fall och det var väl så det var tänkt?
2016-06-20

  KYREUS of Sweden
blue (: blues)
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg