Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måns Sockersöt gjorde succé i stan

 

Måns Sockersöt gjorde succé i stan. Hans skratt mullrade rungade och glittrade på Köpmangatan kring lördag lunch. Han var välklädd, slips och blanka dyra skor. Polis tog honom i beslag, ingen alkohol, inga droger. Måns var en lycklig Människa som ville sprida glädje. Rapp och vältalig, belevad och stolt. Är det förbjudet att skratta på gator och torg? Nej... men du stör folk. Dom kan tro att du är full, drogad eller galen. Men Herregud, jag är ju en aktad och respekterad person i Örebro, och en stjärna på Länsteatern, och har till och med haft en liten bejublad roll i en TV-serie. Stan behöver livas upp.
Ja ja Måns... men skratta inte så jävla högt och hela tiden.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 10:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det skrattas för lite i Sverige.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP