Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where are the compassionate Killers?


Stilenligt strukturerad själsfrånvaro. Bombsäkert organiserad förnekelse. Psyket som förorenas så gravt och under en så lång tidsrymd att det inte går att tänka en enda självständig tanke. Det går inte att vistas i staden. Alldeles för många zombies.
Ansikten så kontrollerade, programmerade, drillade och stängda. Det är en film och
jag vägrar ta regi. Några härliga barn som inte är med i filmen. För att inte tala om alla fåglar. Ett kaos av lögner. Uppgivet förvirrat. Samhället knullar oss. Kommersen knullar oss. Familjen och skolan knullar oss. Where are the compassionate Killers?
Var är Krigarna med patroner i revolvrarna och Kärlek i sin blick? Var är dom som kan se klart? Var är Gud?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-19 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag vägrar ta regi."

om du råkar dö blir du en gud (som asatron säger), så då får du kontrollera några idioter i din sfär. kul, när jag var där...
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP