Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det fins Slottsstaten? Då måste finas också Kojastaten! enligt saga. Skoja Staten, (Spoofing State)


Oväntade och speciella Weekend News Lena(Spoofing State)

Inspirations källa:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article23030953.ab

Kungafamiljen har sina privata förmögenheter men får betalt för sin officiella verksamhet av skattebetalarna också. Det vore rätt till sin spett, göra det bara rojalister göra det.

Lena Mellin för sina artiklar i aftonbladet kolumn tar bra betalt också uttala sig positiv om att samla gåva till kyrkan apartheid, color bar.

I år får kungliga hov- och slottsstaten 135 378 000 svenska kronor ur statskassan.

Apanaget ska täcka ­utgifterna för både kungens och kungafamiljens arbetsuppgifter, det vill säga statsbesök, officiella besök, representation, audienser med mera.

Det ska också användas för att hålla de elva kungliga slotten med omgivande parker i stånd.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-06-20 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP