Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem?

Begränsa inte dina tankar, som två är lösningen för ett plus ett.

Låt tankarna flöda ut i det vilda, låt problemet halveras till två.

För ensam är stark, men problemet som hänger kvar på dina axlar blir allt tyngre som ett.

Låt mig vara dina axlar och ben för tillsammans är vi två plus ett halvt problem.




Fri vers av Jimi Hoang
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 15:38



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Precis så.
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jimi Hoang