Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Mike Oldfield - Only time will tell


Tid är?

Tiden försvinner
som tiden gör

mellan åren 

ljusa minnen 
med mörka  skuggor 

jag vill älska dig

medan tid är

 

i havet

i vågorna

när drömmarna viskar
när elden brinner darrande het


det är så när hud möter hud

ja när själen möter sin  själ

 

Tiden försvinner
som tiden gör

mellan åren 

ljusa minnen 
med mörka skuggor 

jag vill älska dig så

medan tid är...

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-06-21 18:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
"jag vill älska dig så

medan tid är..." precis så i kärlekens namn...

2016-06-23

    Dan Myrbeck
Önskar man kunde skaffa mer sand till timglaset..
2016-06-23

  Fred Linz
Oändligt hav oändligt land oändlig tid
vågor möts och skiljs för
att återförenas i molnens
djupa skimmer , långsamt faller
vågorna åter mot jorden för att mötas
igen , i oändlighet , för alltid , för kärlek


Vackert Ninna
2016-06-22

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt till underbar musik!
2016-06-22

    ej medlem längre
Tack för en underbar upplevelse i ord och musik.
2016-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart!
2016-06-22

  M M Mannheim VIP
En poetisk pärla!
2016-06-21

  M:tin
Du är en fantastisk poet Nina!!!!!!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP