Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en fågel flyger och tidsperspektiv

När en fågel flyger, då flyger jag.
När en människa, då jag iakttar.
Iakttar bilarna , som kör förbi.

En viss tid?




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim