Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete, igår så rasade hela mitt Livs Skyskrapa... IGEN!!

Alternative Clinic

- Helvete, igår så rasade hela min jävla Skyskrapa... IGEN!!
- Hur många meter var du uppe på den här gången?
- 542,5 meter.
- Har du ingen aning om varför det här har hänt 17 gånger i ditt liv?
- Nej, jag gör ALLTING rätt, jag vet hur jag ska bygga.
- Rimligtvis så måste det vara nånting med Grunden på skraporna.
- Vadå??
- Ja, nånting måste vara felkonstruerat så hela bygget lutar.
- Jaha...
- Du måste riva bort hela Grunden och börja om.
- Hjälper du mej att få det rätt...?
- Sure. Vi ska bygga noggrannt, och låta det ta den tid det tar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-20 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP