Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mammas grav (Hur kan världen vara så ond!)



Jag saknar dig så!
Världen firar morsdag.
Då och då dyker du upp i mina drömmar.
Hur kan världen vara så ond!

Jag saknar dig än!
Planeten hyllar sina morföräldrar
När du och din ande är helt utan rim.
Hur kan världen vara så ond!

Jag saknar dig som fan!
Tellus har uppenbargligen givit upp
Har du himlen klar
Hur kan du för mig ännu vara så underbar


Min mamma mor Reidun





Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-20 20:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark som förmedlar stor saknad!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B